sör és benzin

Egy lada, zártszelvények meg csövek, kispolák, sör meg 5 sumér. Vagy lehet hogy néha több. Ja, meg egy 90-es thunderbird sc, meg egy fél. Avagy megvesszük kilóra Európát. Ámen.

pillanatnyi helyzet...

nemtommi

Legutolsó kommentek

  • Tonik: hogy lehet lekövetni a beszélgetéseket akit szeretnék lefigyelni vki segítene? mert csak az én bes... (2008.11.02. 12:55) Fantomas az export farönk
  • Kerschbaummäier Ferenc: Jó napot kívánok! Egy neves autós magazin társfőszerkesztője vagyok, és az iránt érdeklődnék hogy ... (2008.04.21. 22:27) ááh nem tudok már címet írni
  • echimo: hát a faszom, he mi? akarom mondani a kurva anyád, vagyis az enyémet, már bocs. ja és szálemálájku... (2008.04.15. 02:11) Új bejegyzés? naneee
  • Yomen: Már ne is haragudj Béci de téli szünetnek vége minnyá tavaszi van...és különben is a Th.már lassan... (2008.02.14. 08:38) Még van élet
  • Töki: ááá nagyon komoly dolgokat találtatok bakker :D:D (2007.12.24. 14:24) moszkito faterjának a birodalma vagy mi

Feedek

moszkito faterjának a birodalma vagy mi

2007.11.09. 08:44 rev

Na idővel ez is megtörténik, blogolok a rekétáról. Igazából nem ez volt a fő célja utunknak, hanem Moszkito kocsijának rendbehozatala.

 

Egy kis history. Dolgoztunk már rajta korábban is, pl jobb hátsó ajtózsanért cseréltunk, mert szorult. Most is szorul, de nem annyira. Kicseréltuk még a csomagtartó ajtó teleszkópjait, ami kb 1,5 órát vett igénybe. Nem jött le nemes egyszerűséggel :D Aztán beraktuk a másikét, most kb földkörüli pályára küldi az ajtót, olyan ereje van. 

Na és akkor a jelen. Vagyis már 1 hetes múlt, de legyen jelen. CJ elkezdte kiszedni a régi nemjuteszembeanevemit, amin az órák meg a mutatók vannak. Ja nem, mondjuk itt már épp rakja be, mert már multkor kicserélte. A búrát rakja rá éppen. Arról nincs kép, mikor rajta van, valszeg épp elkalandoztam a garázsban, de bent van, tényleg.

Van itt még egy kép a kínai koreai kvarcóráról, ezt még beteszem.

 

Most hirtelen azt akartam írni, hogy jöjjön a guberálás, de találtam még képeket ami nem arról szól. Le akartuk még venni a hátsó lökőst, mert a másik el van törve.

Ezt tudtuk intézni nagyjából :D Aláraktuk elemért (az emelőt), és elkezdtük emelni. Ugye a fizika törvényei szerint a kocsinak el kellett volna kezdenie emelődni, de a gyakorlatban az történt, hogy elemér stílusosan beleintegrálódott a küszöbbe. Remélem a képek visszaadják a dolgot..

Elkezdtük tekerni a csavarokat, de tökig be voltak rohadva, csak forogtak, és már kezdett sötétedni, majd világosodni, de csak azért mert elszartam a képet. Tényleg sötét lett, inkább hagytuk.

 

tattaratáááááááááááááááá

 

GUBERÁLÁS. Nincs is jobb dolog egy kiadós guberálásnál, bárki bármit mond. Amíg vannak emberek, akik még az üres vajasdobozt is elteszik - hogy majd jó lesz a csavaroknak - addig guberálunk.

Megpróbálom érzékeltetni az alsó szintet:

A legnagyszerűbb az, hogy búvárkodni kell a kincsért. Van itt 30 éves diszkó flyer, 15 éve lejárt konzerv, szemránckrém és akár egy fél GI Joe is. Találtunk bontatlan orosz cigit, 20-30 évre saccoljuk a korát. BONTATLAN!!

Úgy kezdődött a dolog, hogy Moszkito beállított egy home-made súlyzóval, aztán Krisz tartott egy kis divatbemutatót. Erről hamarosan bővebben.

Aztán jött a parancs, irány a padlás. Már alig vártuk. Ja de még találtunk lent más dolgokat is, csak nem vettem észre a képeken. Volt ott még bekeretelt teniszmeccsre tartó bácsik párosa, és egy másik bontatlan cigi. Erről vmi reklámot is akartunk csinálni csak elfelejtettük.

Na igen, padlás. Kezdődött egy olyan tollal, ami egy labirintusban végződött benne egy fémgolyóval. Aztán Krisz magára kapott egy sisakot, mert miért ne. Volt itt több ezer trabantos és barkasos kitűző. Ki tudja honnan.. Ezek után a Barkasos noteszen már meg sem lepődtünk, viszont ezen a gombán igen. Meg mondjuk ezen a velencés hajón is egy kicsit. Megy ott ilyen? Találtunk bontatlan német autótörténelemről szóló könyvet, meg bontatlan Ikarus mecsboxot. an itt még ez a tip-topp cipőtisztító készlet is, meg a CD rádió. Az mi? :D

És a 2 legnagyobb guberálmányunk: Egy műanyag JPS cigisdoboz, és egy '87-es 15. Polski találkozós bézból satyi. Ja meg a szuperszinti, amit sajnos táp híján nem tudtunk beüzemelni. Pedig CJ már készült egy kis DNB-re :D

 

RAKÉTAAAAAA  porszívó

 

Aztán találtunk még egy Fiat 126p-s könyvet is. Meg megcsináltuk ezt is. A nap talán legjobb képe, már csak a sapka kellett volna, amiért mindenki lusta volt felmenni a padlásra :D

 

És a végére jut még egy kis divatbemutató a'la CJ sztíló

És a 13+1-edik. Videók később, köszönöm az együttműködést.

 

 

Dí End

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ludfacanhattyu.blog.hu/api/trackback/id/tr71223102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Töki 2007.12.24. 14:24:31

ááá nagyon komoly dolgokat találtatok bakker :D:D
süti beállítások módosítása